Saturday, 8 October 2011

to my Ayu Hidayah ^_^


~ Ahlan Wasahlan to my blog ye teman-teman ~

hari ni an , pika nak citer skit pasal anak kesayangan (not real) bagi pika, Mira .
pika namakan dia , Ayu Hidayah . sbb sedap je sebut ~ bknnya Mira tu x sedap ,
but klu sebut Ayu an , leh tnjukkan kemanjaan omma ;3 

here , I wanna tell you something . . .

for Ayu , sorry selama ni klu omma ada buat slh ek ? maybe bagi Ayu an , omma
ni MENJENGKELKAN . but , I got a reason why I do that huney .
sorry syg , omma mmg xlh bgtaw :"( 
wait for good time only okayy . . .

harini, omma dah bace semua yang Ayu post kat blog psl omma .
tau ta , TERHARU ni . tah la ~ 1st time tgk anak sendiri ckp cmtu . hikhik !
cm btul2 rse ade anak lak =D
like mama like daughter <3 kan kan kan ? nehhh ~
klu na tau apa yang Ayu tertanya-tertanya selama ni pasal omma ,
tanya jerr ~ omma bgtaw semuanya ^_^
omma pun tak tau laa , why I can't talk with you like others .
klu ngan Ayu an , omma selalu rse kat otak takde idea x.x
taktau nak bawak citer ape :'(

about the other children :
omma mmg takde lain selain Ayu .
omma syg Ayu sorang jee . takde lain dah .
klu ada pon , tu milik papa hang tu )"=
klu 'miaz' buat bende tak elok bgtaw mama !
biar mama cepuk , terajang , tendang , gigit dier !
baru dia tau rasa camne sakitkan ati org =D

omma taktau laa , npa kat blog Ayu bnyk sgt psl omma & appa .
after dpt tau smua tu , rse cam nak nanges je . .
" tol ke anak aku wat semua ni ? "
" betulkah apa yang dia cakapkan ni ? "
" betulkah ni , ? "

soe , omma harap Ayu tak majok ngan omma ea syg ? ^_^
nanak anak lain selain Ayu sendiri . tsk3x )"=

Shaa Pikaa's Stories

3 Comments:

At 8 October 2011 at 21:03 , Blogger SyarahYaya said...

Macam betul-betul da kawin + da honeymoon + da ada anak lak XD

 
At 9 October 2011 at 05:03 , Blogger FiFi said...

hahaha

 
At 9 October 2011 at 06:03 , Blogger =,=' said...

haha ~ lol . memang pn . KOT ~~~ X.X AWAL =D

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home